motan

motan

joi, 24 februarie 2011

salamandre

                                                Poate nu toti le cunoasteti, sint Salamandre care traiesc pe linga ape curgatoare si ies mai mult dupa ploaie si le place sa stea la soare.Cine are curaj sa puna mina pe ele constata ca sint reci si luneca. Acestea sint ftografiate in noiembrie dupa ce au iesit la soare.Hiberneaza in pamint sub maluri ,vagauni unde este cald.
                                                            Sint asa de frumoase.!!!!!!!
                                                                  

3 comentarii:

  1. De noi depinde totul.Putem,daca suntem uniti,sa rasadim in suflete aprecierea pentru natura si munca pamantului.Daca esti pe facebook,da o cerere de prietenie la Gheorghiu Mihaela Andreea.Am un grup,in care cativa,incercam sa ne aducem contribuitia,atat cat putem acum,la renasterea omului catre iubirea de pamant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si,mi-ar facea o mare placere,daca nu ai nimic impotriva sa intri in grupul "Viata in natura.Traditie,modernizare,natura la sat si sanatate",si sa postezi poze din natura,cu animalute sau fara,duiosia acestora.Multumesc si te imbratisez cu drag.Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru apreciere si incerc sa postez poze din natura si sate care raman pustii.Pe facebook sint incepatoare,numai de citeva zile am intrat,dar incerc sa ma obisnuiesc cu el.

    RăspundețiȘtergere